Start Project MOOI?! ANDERS

De Border en onderwijsproject MOOI?! gaan vanaf woensdag 30 oktober opnieuw een half jaar lang samenwerken. In dat half jaar gaan leerlingen kennismaken met organisaties in de eigen wijk. Ze gaan op pad én nodigen de organisatie op school uit. Aan het eind van het half jaar zijn alle groepen aan de beurt geweest.
MOOI?! geeft praktisch invulling aan de Vreedzame School. De onderwerpen burgerschap, participatie en duurzaamheid komen op een speelse,
betrokken manier aan bod.

Dit jaar is het thema MOOI?! ANDERS, over speelse en leerzame ontmoetingen met o.a. mensen met een beperking (Boogh), leerlingen van een andere school(Malelande), ouderen met een andere culturele achtergrond (Beytna).
In de nieuwsbrieven houden we u graag op de hoogte van onze MOOI?! - ontmoetingen. Vraagt u ons er eens naar? Of komt u ons mee helpen? Daar worden school en wijk steeds een beetje MOOIER?! van!

Dit jaar starten we het project uiteraard een beetje ANDERS dan de voorgaande twee jaar.
Op woensdagochtend 30 oktober is in elke klas een letter van MOOI?! ANDERS ingekleurd. Komt u de letters de dagen daarna bewonderen? Ze hangen op de schuifwanden op de begane grond.
Media
  • 20191030_092240-COLLAGE
OBS De Border
Paspoort naar grenzeloos onderwijs.
OBS De Border
Dé basisschool in de wijk Nieuwland.
OBS De Border
Samen met Ska op weg naar een integraal kindcentrum.

Contact

OBS De Border
Watersteeg 87
3824 EL  Amersfoort
Tel.: 033 4565307
E-mail: info.border@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Volg ons op Facebook. Met onze ouders communiceren we via Parro. 

Stichting

OBS De Border is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl