Project MOOI?! ANDERS

De Border en onderwijsproject MOOI?! werken vanaf oktober een half jaar lang samen, in het verdiepingstraject MOOI?! ANDERS. Burgerschap in optima forma!

Donderdag 28 november waren de leerlingen van groep 4  van harte welkom bij Beytna, interculturele dagopvang voor senioren, in Wijkboerderij Nieuwland. Ze keken er rond (‘Ik ben hier nog nooit geweest, juf.. ‘) en zongen met de bezoekers samen gezellige liedjes, over verjaardagen èn Sinterklaas. Reacties van de leerlingen: 'Ik was helemaal verrast, ik had niet verwacht dat we een cadeautje en lekkers kregen.' We bedanken Beytna voor de hartelijkheid en gastvrijheid. Het was weer MOOI?!.

MOOI?! en De Border sponsoren de Voedselbank met door de leerlingen meegebrachte producten. Die worden klimaatneutraal op de fiets naar de Voedselbank gebracht ...

Zo maken we met elkaar Nieuwland nog MOOI?!er, in ontmoeting, gesprek en in samen doen. Vraagt u uw kind en ons naar deze MOOI?! – ontmoetingen? Ook daar worden school en wijk steeds een beetje MOOIER?! van! 

Media
  • 20191128_140929-COLLAGE
OBS De Border
Paspoort naar grenzeloos onderwijs.
OBS De Border
Dé basisschool in de wijk Nieuwland.
OBS De Border
Samen met Ska op weg naar een integraal kindcentrum.

Contact

OBS De Border
Watersteeg 87
3824 EL  Amersfoort
Tel.: 033 4565307
E-mail: info.border@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Volg ons op Facebook. Met onze ouders communiceren we via Parro. 

Stichting

OBS De Border is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl