Aandacht 4U2; huiswerkbegeleiding   

Sinds 2015 wordt ondersteuning geboden bij de schoolopdrachten van leerlingen uit groep 7/8 en brugklassers. Dit is een groot succes, zodat zich ieder jaar steeds meer kinderen aanmelden.

We zijn per half oktober ook dit jaar weer gestart.
Onze doelgroep; leerlingen in de groepen 7/8 en brugklassers, die wat extra begeleiding nodig hebben. Wij geven voorrang aan die kinderen, waarvan de ouders de financiële middelen niet hebben om extra begeleiding te betalen.
Ons hoofddoel is samen met deze leerlingen kijken naar hun schoolopdracht en ze ondersteunen, daar waar het nodig is. Daarnaast wordt gekeken naar aanvullende oefeningen om het kind zo goed mogelijk te helpen.
Wanneer: dinsdag en woensdag (m.u.v. de schoolvakanties)
Tijd: 15.30 – 17.00 uur
Waar: OBS De Border, Watersteeg 87

Heeft uw kind extra begeleiding nodig bij zijn/haar schoolopdrachten en heeft u niet de financiële mogelijkheden om extra begeleiding te betalen? Meld uw kind dan aan via: aandacht4u2@outlook.com of bel 06 49819562.
OBS De Border
Paspoort naar grenzeloos onderwijs.
OBS De Border
Dé basisschool in de wijk Nieuwland.
OBS De Border
Samen met Ska op weg naar een integraal kindcentrum.

Contact

OBS De Border
Watersteeg 87
3824 EL  Amersfoort
Tel.: 033 4565307
E-mail: info.border@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Volg ons op Facebook. Met onze ouders communiceren we via Parro. 

Stichting

OBS De Border is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl