De ouderraad (OR) heeft tot doel de ouders bij de school te betrekken en het schoolplezier voor de kinderen te bevorderen.

De ouderraad bestaat uit afgevaardigden van de verschillende commissies. Zo zijn er: de onderwijs-, de pr-, de feest-, de verkeers- en de sportcommissie. In de commissies organiseren ouders en leerkrachten samen activiteiten en denken mee over diverse onderdelen. Lees hier de informatie betreffende de verschillende commissies. De huidige ouderraad bestaat uit vier ouders en twee teamleden. Alle vergaderingen vinden plaats op woensdagavond. Daarnaast is er een Handboek Ouderraad OBS De Border beschikbaar, waarin alle ouderactiviteiten van de school zijn beschreven.

De ouderraad beheert de ouderbijdrage en legt op de jaarvergadering verantwoording af aan de ouders.. Het rekeningnummer is NL11 INGB 0007652637 t.n.v. Oudervereniging openbare basisschool De Border. Heeft u vragen op- en/of aanmerkingen, dan kunt u contact op nemen met or.border@meerkring.nl.

Jaarverslag Ouderraad 2016-2017

Jaarverslag Ouderraad 2015-2016