Project MOOI?! LEKKER

december 18, 2018 Ed Bakkenes Nieuwsflits!!

De Border en onderwijsproject MOOI?! werken vanaf oktober een half jaar lang samen, in het verdiepingstraject MOOI?! LEKKER. In december en januari maken we kennis met collega-scholen De Malelande en De Wonderboom. Groep 6A ging afgelopen donderdag naar De Malelande toe. De gezellige kennismaking met chocolademelk en (dit keer) kerstkoekje werd voorbereid door het schrijven van brieven aan elkaar. Met een coöperatieve oefening (Zoek iemand die..) leerden leerlingen elkaar beter kennen en verdween de eerste onwennigheid snel. Dat smaakte naar meer! Groep 6B ontvangt dan ook op maandag 21 januari leerlingen van De Wonderboom in de eigen klas en groep 6A heeft De Malelande na de voorjaarsvakantie voor een tegenbezoek uitgenodigd.