Project MOOI?! LEKKER

januari 17, 2019 Ed Bakkenes Nieuwsflits!!

De Border en onderwijsproject MOOI?! werken vanaf oktober een half jaar lang samen, in het verdiepingstraject MOOI?! LEKKER.

In januari zetten we de kennismaking met de overburen, ontmoetingscentrum De Herberg, voort. Op woensdagmorgen 16 januari ging de Olifantengroep met juf Marijke naar De Herberg. De jongsten van de school werden door de ouders verwend met een smakelijk ontbijt. Er werd zelf een broodje met chocopasta gesmeerd – uiteraard ook één voor papa – en geanimeerd gepraat over zwemlessen en meer. Na het ontbijt werden we uitgezwaaid door Carolien van Middelaar, coördinator van De Herberg.

Volgende bezoeken:

• Woensdag 30 januari: 1A/ Papegaaiengroep, met juf Cindy, 8.40-9.30u
  • Woensdag 6 februari: groep 2/ Dolfijnengroep met juf Thecla, 8.40-9.30u.
  • Vrijdag 25 januari: groepen 3, 3/4 en 4, met juf Ilse, juf Barbara en juf Ariënne, 11.15-12.00u.

Ontmoeting met De Wonderboom

Groep 6B ontvangt op maandag 21 januari groep 6 van De Wonderboom.

Zo maken we met elkaar Nieuwland nog MOOI?!er, in ontmoeting, gesprek en in samen doen. Vraagt u uw kind en ons naar deze MOOI?! – ontmoetingen? Ook daar worden school en wijk steeds een beetje MOOIER?! van!