Stageplekken

Op De Border zijn verschillende stagemogelijkheden

Pabo-studenten
Elk halfjaar zijn er aantal stageplekken te verdelen onder Pabo-studenten van de Theo Thijssen Academie in Utrecht. Wil je stage lopen op De Border, neem dan contact op met het stagebureau van de Theo Thijssen Academie.

ROC-studenten (opleiding voor onderwijsassistent)
De Border biedt studenten van het ROC de mogelijkheid om stage te lopen. Wil je in aanmerking komen voor een stageplek, neem dan contact op met het stagebureau van het ROC.

VMBO-scholieren
Als VMBO-scholier van de afdeling handel/administratie en ICT is het mogelijk om stage te lopen op De Border op de administratie en bij de conciërge. Wil je hiervoor in aanmerking komen, neem dan contact op met het stagebureau van je opleiding.

Maatschappelijke stage
Scholieren die op zoek zijn naar een maatschappelijke stage in het basisonderwijs kunnen contact opnemen met De Border.